مدیریت امور آموزشی

EnAr

دستورالعمل جامع از سرگيري آموزش حضوري

ضمن تبريك سال نو و آرزوي سلامتي و سربلندي اساتيد محترم و دانشجويان گرامي

براساس مصوبه‌ ستاد ملي كرونا و بخشنامه شماره 276984/2 مورخ 1400/10/26معاون محترم آموزشي وزارت و بر اساس موضوعات مطروحه در جلسه مورخ 1401/01/09رؤساي محترم دانشگاه هاي سراسر كشور با مقام عالي وزارت در خصوص از سرگيري آموزش حضوري در دانشگاه، هيات رئيسه دانشگاه، در جلسه‌ مورخ  10 فروردين ماه سال 1401، مقرر نمود؛

الف) دانشجويان تحصيلات تكميلي جهت انجام فعاليتهاي مربوط به پايان‌نامه و رساله، مطابق روال گذشته از تاريخ 14 فروردين ماه سال 1401، فعاليت خود را بصورت حضوري انجام خواهند داد.

ب) كلاس‌هاي درسي دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي از تاريخ 20 فروردين ماه سال 1401  به صورت حضوري برگزار مي شود

ج) كلاس‌هاي درسي دانشجويان مقطع كارشناسي وروديهاي 98 و ماقبل، از تاريخ 20 فروردين ماه سال 1401 و وروديهاي 99 و 400 از تاريخ 27 فروردين ماه 1401 به صورت حضوري برگزار مي شود. ضمنا نحوه برگزاري كلاسهاي عملي، متناسب با رشته تحصيلي از طريق دانشكده ها اطلاع‌رساني خواهد شد.

د) به منظور تسهيل شرايط حضور دانشجويان محترم، كلاس‌هاي كليه مقاطع تحصيلي در بازه هاي زماني خارج از تاريخهاي فوق، مطابق روال گذشته برگزار خواهد شد.

ه) آزمون پايان نيم‌سال كليه دانشجويان در همه مقاطع تحصيلي به صورت حضوري برگزار خواهد شد.

و) دانشجويان متقاضي خوابگاه مي‌بايست از تاريخ 10 لغايت 16 فروردين ماه سال 1401، درخواست خود را از طريق سامانه‌ي آموزشي گلستان ارسال نمايند. شايان ذكر است كه تزريق سه نوبت واكسن كوويد 19 و داشتن كارت الكترونيكي واكسن كرونا براي استفاده از خدمات آموزشي- رفاهي براي تمامي دانشجويان الزامي است.

ز) بديهي است اگر بر اساس مصوبات ستادهاي ملي و استاني كرونا تغييراتي در برنامه آموزش حضوري ايجاد شود، تصميمات جديد اطلاع‌رساني خواهد شد.

بازدید امروز: 9    بازدید کل: 2062