مدیریت امور آموزشی

EnAr

مدیر امور آموزشی

اطلاعیه انتخاب واحد (ثبت نام اصلی ) (1) و (2) نیمسال اول 1403-1402

انتخاب واحد نیمسال اول 1403-1402 از طریق مراجعه به وب سایت سیستم گلستان از طریق آدرس اینترنتی: http://golestan.hormozgan.ac.ir فقط در زمان مقررمطابق تقویم زیر قابل انجام است.

اطلاعیه انتخاب واحد (ثبت نام اصلی ) (1)

نیمسال اول  1403-1402

انتخاب واحد نیمسال اول  1403-1402  از طریق مراجعه به وب سایت سیستم گلستان از طریق آدرس اینترنتی: http://golestan.hormozgan.ac.ir فقط در زمان مقررمطابق تقویم زیر قابل انجام است.

ورودی          99 و قبل ازآن                                                            1402/06/20

ورودی          1400 و1401                                                                 1402/06/21

دانشجویانی که ثبت نام مقدماتی را انجام نداده اند.            1402/06/22

انتخاب واحد با تاخیر(با پرداخت جریمه دیرکردثبت نام):              1402/06/27 و 1402/06/28

شروع کلاس ها:                                                                1402/07/01

نکات مهم:

• به منظور حصول اطمینان از درستی انجام ثبت نام تاکید می گردد انتخاب واحد شخصاً توسط دانشجو صورت پذیرد.
  • ثبت نام نکردن دانشجو در هر نیمسال تحصیلی، انصراف از تحصیل محسوب می شود.
  • انتخاب واحد با تاخیر ( به هر دلیل از جمله عدم بموقع تسویه حساب شهریه ) تا سقف حداکثر 14 واحد و با پرداخت جریمه دیرکرد ثبت نام مجاز می باشد.
  • دانشجویان نوبت دوم می بایست کلیه بدهی های شهریه خود را تا قبل از ثبت نام اصلی تسویه نمایند در غیر اینصورت ضمن عدم امکان انتخاب واحد، مسئولیت عواقب منفی آموزشی آن بعهده دانشجو خواهد بود.
  • درصورت عدم کسب نمره قبولی در درس حضوری نیمسال گذشته چنانچه در آن نیمسال دانشجو درس معرفی به استاد اخذ نموده است، درس معرفی به استاد می بایست حذف گردد.
  • دانشجویان می توانند دروس انتخابی در ثبت نام مقدماتی را تا سقف 9 واحد با دروس دیگر جابجا نمایند.
  • پس از اتمام بازه زمانی ثبت نام اصلی و تا قبل از شروع حذف و اضافه  با مراجعه به اطلاعات جامع دانشجو در سامانه گلستان از ارائه قطعی تمامی دروس انتخابی خود اطمینان لازم را حاصل نمایند.
  • پیگیری هر گونه امر آموزشی درخواست تمدید میهمانی،تغییر رشته، اخذ مجوز از کمیسیون موارد خاص و ... به گونه ای انجام پذیرد که نتیجه امر مذکور تا قبل از شروع انتخاب واحد اصلی بطور قطعی محرز و مشخص گردد.
  • مسئولیت آگاهی و رعایت مقررات آموزشی در هر صورت برعهده دانشجو است و عدم رعایت آن تخلف محسوب می گردد و مطابق مقررات با آن برخورد می شود. بدیهی است عدم اطلاع دانشجو از مقررات آموزشی هیچگونه ادعای حقی را برای وی ایجاد نخواهد نمود.

مدیریت امور آموزشی دنشگاه

___________________________________________________________________________________________________________

اطلاعیه انتخاب واحد (ثبت نام اصلی) (2)

نیمسال اول 1403-1402

توجه کلیه دانشجویان گرامی را به  رعایت مقررات مهم و لازم الاجرای  زیر جلب می نماییم:

• قبل از ثبت نام با ورود به صفحه اول گلستان در قسمت "راهنما"، با کلیک بر روی "راهنمای دانشجو" و سپس با کلیک بر روی عبارت " راهنمای ثبت نام اصلی " مراحل و نحوه ثبت نام را به دقت مطالعه نمایید.
  • پس از انتخاب دروس می بایست در پایان با کلیک بر روی دکمه " اعمال تغییرات" دروس انتخابی را ثبت نمود. در غیر اینصورت هیچکدام از دروس انتخابی ثبت نخواهد شد.
  • دانشجویانیکه ثبت نام مقدماتی را انجام نداده اند صرفاً می توانند در آخرین روز بازه ثبت نام اصلی انتخاب واحد نمایند.
  • الزام آور بودن رعایت اخذ دروس پیش نیاز
  • الزام آور بودن عدم تداخل ساعات کلاس و تداخل امتحانات
  • دقت در عنوان، شماره، گروه و تعداد واحد درس و همچنین مقطع تحصیلی دروس ارائه شده
  • حداقل واحد مجاز به اخذ 12 واحد
  • حداکثر واحدهای انتخابی 20 واحد ( سقف واحد های انتخابی برای دانشجویان دارای معدل نیمسال حداقل 17 با تایید گروه آموزشی حداکثر 24 واحد)
  • دانشجویان نیمسال آخر دارای میانگین معدل کل بالای 10 حداکثر واحد مجاز انتخابی 24 واحد
  • تکمیل فرم ادعا نامه فارغ التحصیلی توسط دانشجویان نیمسال آخر در صورت نیاز به تسهیلات خاص انتخاب واحد و ارائه آن به آموزش دانشکده (برای پرینت فرم مذکور به وب گاه مدیریت امور آموزشی قسمت فرمها مراجعه شود.)
  • به دانشجویان نیمسال آخر متذکر می گردد قبل از تکمیل و تحویل فرم (( ادعانامه نیمسال آخر برای دانش آموختگی)) با مراجعه به " اطلاعات جامعه دانشجویی سامانه گلستان"و استاد راهنمای مربوطه از درستی تعداد واحد های گذرانده خود (عمومی، اختیاری، پایه، اصلی و تخصصی ) و رعایت صحیح اخذ دروس  طبق موازین آموزشی اطمینان حاصل نمایند.
  • برای ثبت درس معرفی به استاد لازم است ابتدا کارشناس دانشکده وضعیت اخذ درس با وضع خاص را در سامانه گلستان اعمال و سپس دانشجو موظف است شخصاً نسبت به ثبت آن درس در سامانه گلستان اقدام نماید.
  • الزام آور بودن کسب موافقت کتبی از مدیران گروه مبدا و مقصد برای ثبت درس مشترک از گروههای دیگر
  • مسئولیت و آگاهی رعایت مقررات آموزشی در هر صورت برعهده دانشجو است و عدم رعایت آن تخلف محسوب می گردد و مطابق مقررات با آن برخورد می شود. بدیهی است عدم اطلاع دانشجو از مقررات آموزشی هیچگونه ادعای حقی را برای وی ایجاد نخواهد نمود.

مدیریت امورآموزشی دانشگاه

4   2